Практичне заняття з дисципліни «Крафтові харчові технології» на базі ресторану-пивоварні Altbier
21 листопада 2025 року кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій ХНЕУ ім. С. Кузнеця у складі:
• завідувачки кафедри, д.е.н., професорки Оксани Давидової;
• к.т.н., доцентки Наталії Черевичної;
• к.т.н., доцента Дмитра Крамаренка
разом із стейкхолдерами — пивною компанією Altbier (головний технолог компанії — Вацлав) провели практичне заняття з дисципліни «Крафтові харчові технології» на базі ресторану-пивоварні Altbier.
Студенти ознайомилися з:
- технологією виробництва крафтового пива;
- особливостями підбору сировини — хмелю та солоду;
- підготовкою води, солоду й хмелю для отримання якісного пива;
- факторами, що можуть призвести до погіршення його якості;
- особливостями збереження якості пива під час зберігання;
- видами, конструкцією та принципами роботи обладнання, що використовується у пивоварінні;
- та розглянули багато інших важливих аспектів виробництва якісного крафтового пива.
Студенти отримали цінний практичний досвід і професійні знання, які сприятимуть формуванню висококваліфікованих і конкурентоспроможних фахівців у сфері крафтових харчових технологій.
Щиро дякуємо нашим партнерам — пивній компанії Altbier та головному технологу Вацлаву — за можливість отримати справжні знання та практичні навички в реальних виробничих умовах!