Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

Практичне заняття з дисципліни «Крафтові харчові технології» на базі ресторану-пивоварні Altbier

21 листопада 2025 року кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій ХНЕУ ім. С. Кузнеця у складі:

• завідувачки кафедри, д.е.н., професорки Оксани Давидової;

• к.т.н., доцентки Наталії Черевичної;

• к.т.н., доцента Дмитра Крамаренка

разом із стейкхолдерами — пивною компанією Altbier (головний технолог компанії — Вацлав) провели практичне заняття з дисципліни «Крафтові харчові технології» на базі ресторану-пивоварні Altbier.

Студенти ознайомилися з:

- технологією виробництва крафтового пива;

- особливостями підбору сировини — хмелю та солоду;

- підготовкою води, солоду й хмелю для отримання якісного пива;

- факторами, що можуть призвести до погіршення його якості;

- особливостями збереження якості пива під час зберігання;

- видами, конструкцією та принципами роботи обладнання, що використовується у пивоварінні;

- та розглянули багато інших важливих аспектів виробництва якісного крафтового пива.

Студенти отримали цінний практичний досвід і професійні знання, які сприятимуть формуванню висококваліфікованих і конкурентоспроможних фахівців у сфері крафтових харчових технологій.

Щиро дякуємо нашим партнерам — пивній компанії Altbier та головному технологу Вацлаву — за можливість отримати справжні знання та практичні навички в реальних виробничих умовах!

Архів новин