Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

Блискучий результат на 8-му Міжнародному фестивалі ресторанних технологій "BESTCOOKFEST-2025"!

ХНЕУ ім. С. Кузнеця – серед призерів 8-го Міжнародного фестивалю ресторанних технологій "BESTCOOKFEST-2025", що відбувся 15–16 жовтня у Державному торговельно-економічному університеті, м. Київ!

Кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій ННІЕП ХНЕУ ім. С. Кузнеця з гордістю повідомляє про блискучий результат у номінації art-class!

Завдяки глибоким знанням, креативному підходу та інноваційним ідеям, студентка 2 курсу спеціальності «Харчові технології» Лілія Рюмшина отримала срібну медаль за авторську роботу «Чотири сезони».

Експозицію гідно представила студентка спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Катерина Тонкошкур.

Науковий керівник – доцент Кристина Борисівна Нечепуренко.

Це досягнення є підтвердженням успішного поєднання високої якості освіти та творчості у підготовці майбутніх фахівців, які зміцнюють позитивний імідж університету як осередку розвитку сучасної молоді!

Пишаємось нашими студентами!

Рухаємось вперед – до нових звершень!

Архів новин