Блискучий результат на 8-му Міжнародному фестивалі ресторанних технологій "BESTCOOKFEST-2025"!
ХНЕУ ім. С. Кузнеця – серед призерів 8-го Міжнародного фестивалю ресторанних технологій "BESTCOOKFEST-2025", що відбувся 15–16 жовтня у Державному торговельно-економічному університеті, м. Київ!
Кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій ННІЕП ХНЕУ ім. С. Кузнеця з гордістю повідомляє про блискучий результат у номінації art-class!
Завдяки глибоким знанням, креативному підходу та інноваційним ідеям, студентка 2 курсу спеціальності «Харчові технології» Лілія Рюмшина отримала срібну медаль за авторську роботу «Чотири сезони».
Експозицію гідно представила студентка спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Катерина Тонкошкур.
Науковий керівник – доцент Кристина Борисівна Нечепуренко.
Це досягнення є підтвердженням успішного поєднання високої якості освіти та творчості у підготовці майбутніх фахівців, які зміцнюють позитивний імідж університету як осередку розвитку сучасної молоді!
Пишаємось нашими студентами!
Рухаємось вперед – до нових звершень!