Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

Інформаційний пакет Магістр Готельно-ресторанний бізнес 2024

Інформаційний пакет

ОПП ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА

Тип дисципліни Шифр освітнього компоненту Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. І семестр ІІ семестр
1 рік навчання
Обов’язкова ОК 1 Методологія і організація наукових досліджень 3 90 3  
Обов’язкова ОК 2  ІТ-технології у сфері послуг 3 90 3  
Обов’язкова ОК 3 Інноваційні технології у готельному бізнесі 4 120 4  
Обов’язкова ОК 4 КОМПЛЕКСНА КУРСОВА РОБОТА “Інновації у готельному і ресторанному бізнесі” 1 30   1
Обов’язкова ОК 5 Підприємництво у готельно-ресторанному бізнесі (англ) 3 90   3
Обов’язкова ОК 6 Міжнародні бізнес-стратегії підприємства 5 150   5
Обов’язкова ОК 7 Інновації у ресторанному бізнесі 4 120   4
Обов’язкова ОК 8 Гостинність та крос-культурні особливості в сфері послуг 4 120 4  
Обов’язкова ОК 9 Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу 4 120 4  
Обов’язкова ОК 10 Девелепмент та управління ресурсами в закладах гостинності 4 120   4
Вибіркова ВК 1 МАГ-МАЙНОР 5 150 5  
Вибіркова ВК 2 МАГ-МАЙНОР 5 150   5
Вибіркова ВК 3 МЕЙДЖОР 1 5 150 5  
Вибіркова ВК 4 МЕЙДЖОР 2 5 150 5  
Вибіркова ВК 5 МЕЙДЖОР 3 5 150   5
Разом     60 1800 30 30
2 рік навчання
Тип дисципліни Шифр освітнього компоненту Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. ІІІ семестр  
Обов’язкова ОК 11 КОМПЛЕКСНА ПРАКТИКА ЗА ФАХОМ 14 420 14  
Обов’язкова ОК 12 ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА 6 180 6  
Обов’язкова ОК 13 ДИПЛОМНА РОБОТА 10 300 10  
Разом     30 900 30