Інформаційний пакет Магістр Готельно-ресторанний бізнес 2024
Інформаційний пакет
ОПП ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
Тип дисципліни | Шифр освітнього компоненту | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | І семестр | ІІ семестр |
1 рік навчання | ||||||
Обов’язкова | ОК 1 | Методологія і організація наукових досліджень | 3 | 90 | 3 | |
Обов’язкова | ОК 2 | ІТ-технології у сфері послуг | 3 | 90 | 3 | |
Обов’язкова | ОК 3 | Інноваційні технології у готельному бізнесі | 4 | 120 | 4 | |
Обов’язкова | ОК 4 | КОМПЛЕКСНА КУРСОВА РОБОТА “Інновації у готельному і ресторанному бізнесі” | 1 | 30 | 1 | |
Обов’язкова | ОК 5 | Підприємництво у готельно-ресторанному бізнесі (англ) | 3 | 90 | 3 | |
Обов’язкова | ОК 6 | Міжнародні бізнес-стратегії підприємства | 5 | 150 | 5 | |
Обов’язкова | ОК 7 | Інновації у ресторанному бізнесі | 4 | 120 | 4 | |
Обов’язкова | ОК 8 | Гостинність та крос-культурні особливості в сфері послуг | 4 | 120 | 4 | |
Обов’язкова | ОК 9 | Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу | 4 | 120 | 4 | |
Обов’язкова | ОК 10 | Девелепмент та управління ресурсами в закладах гостинності | 4 | 120 | 4 | |
Вибіркова | ВК 1 | МАГ-МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 2 | МАГ-МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 3 | МЕЙДЖОР 1 | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 4 | МЕЙДЖОР 2 | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 5 | МЕЙДЖОР 3 | 5 | 150 | 5 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | ||
2 рік навчання | ||||||
Тип дисципліни | Шифр освітнього компоненту | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | ІІІ семестр | |
Обов’язкова | ОК 11 | КОМПЛЕКСНА ПРАКТИКА ЗА ФАХОМ | 14 | 420 | 14 | |
Обов’язкова | ОК 12 | ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА | 6 | 180 | 6 | |
Обов’язкова | ОК 13 | ДИПЛОМНА РОБОТА | 10 | 300 | 10 | |
Разом | 30 | 900 | 30 |