Інформаційний пакет Магістр Крафтові харчові технології в ресторанному господарстві 2025
Інформаційний пакет
Крафтові харчові технології в ресторанному господарстві
Тип дисципліни | Шифр освітнього компоненту | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | І семестр | ІІ семестр |
1 рік навчання | ||||||
Обов’язкова | ОК 1 | МЕТОДОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ | 3 | 90 | 3 | |
Обов’язкова | ОК 2 | ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ У СФЕРІ ПОСЛУГ | 3 | 90 | 3 | |
Обов’язкова | ОК 3 | ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТА КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ | 5 | 150 | 5 | |
Обов’язкова | ОК 4 | КУРСОВА РОБОТА: ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТА КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ | 1 | 30 | 1 | |
Обов’язкова | ОК 5 | МОДЕЛЮВАННЯ РЕСТОРАННИХ ТА КРАФТОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ | 4 | 120 | 4 | |
Обов’язкова | ОК 6 | ІНЖИНІРИНГ У РЕСТОРАННОМУ ТА КРАФТОВОМУ БІЗНЕСІ | 4 | 120 | 4 | |
Обов’язкова | ОК 7 | МІЖНАРОДНІ БІЗНЕС-СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА | 4 | 120 | 4 | |
Обов’язкова | ОК 8 | ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ | 3 | 90 | 3 | |
Обов’язкова | ОК 9 | УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ ПРОЄКТАМИ У РЕСТОРАННОМУ ТА КРАФТОВОМУ БІЗНЕСІ | 4 | 120 | 4 | |
Обов’язкова | ОК 10 | МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ В УПРАВЛІННІ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | 4 | 120 | 4 | |
Вибіркова | ВК 1 | МАГ-МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 2 | МАГ-МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 3 | МЕЙДЖОР 1 | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 4 | МЕЙДЖОР 2 | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 5 | МЕЙДЖОР 3 | 5 | 150 | 5 | |
Позакредитна | Ф1 | АНТИКОРУПЦІЯ ТА ДОБРОЧЕСНІСТЬ | Х | |||
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | ||
2 рік навчання | ||||||
Обов’язкова | ОК 11 | КОМПЛЕКСНА ПРАКТИКА ЗА ФАХОМ | 12 | 360 | 12 | |
Обов’язкова | ОК 12 | ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА | 6 | 180 | 6 | |
Обов’язкова | ОК 13 | ДИПЛОМНА РОБОТА | 12 | 360 | 12 | |
Разом | 30 | 900 | 30 | 0 |