Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

Інформаційний пакет Магістр Крафтові харчові технології в ресторанному господарстві 2025

Інформаційний пакет

Крафтові харчові технології в ресторанному господарстві

Тип дисципліни Шифр освітнього компоненту Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. І семестр ІІ семестр
1 рік навчання
Обов’язкова ОК 1 МЕТОДОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ 3 90 3  
Обов’язкова ОК 2 ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ У СФЕРІ ПОСЛУГ 3 90 3  
Обов’язкова ОК 3 ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТА КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 5 150 5  
Обов’язкова ОК 4 КУРСОВА РОБОТА: ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТА КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 1 30   1
Обов’язкова ОК 5 МОДЕЛЮВАННЯ РЕСТОРАННИХ ТА КРАФТОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ 4 120 4  
Обов’язкова ОК 6 ІНЖИНІРИНГ У РЕСТОРАННОМУ ТА КРАФТОВОМУ БІЗНЕСІ 4 120   4
Обов’язкова ОК 7 МІЖНАРОДНІ БІЗНЕС-СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА 4 120   4
Обов’язкова ОК 8 ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ 3 90   3
Обов’язкова ОК 9 УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ ПРОЄКТАМИ У РЕСТОРАННОМУ ТА КРАФТОВОМУ БІЗНЕСІ 4 120   4
Обов’язкова ОК 10 МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ В УПРАВЛІННІ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 4 120   4
Вибіркова ВК 1 МАГ-МАЙНОР 5 150 5  
Вибіркова ВК 2 МАГ-МАЙНОР 5 150   5
Вибіркова ВК 3 МЕЙДЖОР 1 5 150 5  
Вибіркова ВК 4 МЕЙДЖОР 2 5 150 5  
Вибіркова ВК 5 МЕЙДЖОР 3 5 150   5
Позакредитна Ф1 АНТИКОРУПЦІЯ ТА ДОБРОЧЕСНІСТЬ     Х  
Разом 60 1800 30 30
2 рік навчання
Обов’язкова ОК 11 КОМПЛЕКСНА ПРАКТИКА ЗА ФАХОМ 12 360 12  
Обов’язкова ОК 12 ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА 6 180 6  
Обов’язкова ОК 13 ДИПЛОМНА РОБОТА 12 360 12  
Разом 30 900 30 0