Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

Інформаційний пакет Бакалавр Крафтові харчові технології в ресторанному господарстві 2025

Інформаційний пакет

Крафтові харчові технології в ресторанному господарстві

Тип дисципліни Шифр освітнього компоненту Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. І семестр ІІ семестр
1 курс
Обов’язкова ОК 1 УКРАЇНСЬКА МОВА (за професійним спрямуванням) 3 90 3  
Обов’язкова ОК 2 ВИЩА ТА ПРИКЛАДНА МАТЕМАТИКА 5 150 5  
Обов’язкова ОК 3 ЗАГАЛЬНА, НЕОРГАНІЧНА ТА ОРГАНІЧНА ХІМІЯ 5 150 5  
Обов’язкова ОК 4 ІСТОРІЯ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ 4 120 4  
Обов’язкова ОК 5 ІНОЗЕМНА МОВА (за професійним спрямуванням) 9 270 4 5
Обов’язкова ОК 6 ФІЗКОЛОЇДНА ТА АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ 4 120   4
Обов’язкова ОК 8 ФІЛОСОФІЯ 5 150   5
Обов’язкова ОК 9 ВСТУП ДО ФАХУ 4 120 4  
Обов’язкова ОК 10 ІНФОРМАЦІЙНІ ТА КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ 5 150 5  
Обов’язкова ОК 11 БІОХІМІЯ 4 120   4
Обов’язкова ОК 12 ХАРЧОВА МІКРОБІОЛОГІЯ 4 120   4
Обов’язкова ОК 13 ХАРЧОВА ХІМІЯ ТА НУТРИЦІОЛОГІЯ 4 120   4
Обов’язкова ОК 14 ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ В ГАЛУЗІ 4 120   4
Позакредитні Ф1 ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ     Х Х
Позакредитні Ф2 НАЦІОНАЛЬНИЙ СПРОТИВ     Х  
Разом 60 1800 30 30
2 курс
Обов’язкова ОК 7 ІНЖЕНЕРНА ТА КОМП’ЮТЕРНА ГРАФІКА 3 90   3
Обов’язкова ОК 15 УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 4 120 4  
Обов’язкова ОК 16 ТОВАРОЗНАВСТВО 4 120 4  
Обов’язкова ОК 17 МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 4 120 4  
Обов’язкова ОК 18 ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ 4 120 4  
Обов’язкова ОК 19 ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 9 270 4 5
Обов’язкова ОК 20 КУРСОВА РОБОТА: Технологія продукції ресторанного господарства 1 30   1
Обов’язкова ОК 21 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ В ГАЛУЗІ 4 120   4
Обов’язкова ОК 22 ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА 6 180   6
Обов’язкова ОК 23 ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ 6 180   6
Вибіркова ВК 1 НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ 5 150 5  
Вибіркова ВК 2 МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150 5  
Вибіркова ВК 3 МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150   5
Позакредитні Ф1 ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ     Х Х
Разом 60 1800 30 30
Обов’язкова БЗВП Теоретична підготовка базової загальновійськової підготовки* 3 90 3  
Разом 60 (63) 1890 33 30
3 курс
Обов’язкова ОК 23 ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ 4 120 4  
Обов’язкова ОК 24 КУРСОВА РОБОТА: Технології харчових виробництв 1 30 1  
Обов’язкова ОК 25 СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ І МЕТРОЛОГІЯ 4 120 4  
Обов’язкова ОК 26 МЕНЕДЖМЕНТ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 3 90 3  
Обов’язкова ОК 27 ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ ТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 4 120 4  
Обов’язкова ОК 28 ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 10 300 5 5
Обов’язкова ОК 29 КУРСОВА РОБОТА: Організація ресторанного господарства 1 30   1
Обов’язкова ОК 30 КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 10 300 4 6
Обов’язкова ОК 31 ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА 4 120   4
Обов’язкова ОК 32 УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ 4 120   4
Вибіркова ВК 4 МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150 5  
Вибіркова ВК 5 МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150   5
Вибіркова ВК 6 МЕЙДЖОР 1 5 150   5
Разом 60 1800 30 30
4 курс
Обов’язкова ОК 33 ПРОЄКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 5 150 5  
Обов’язкова ОК 34 КУРСОВИЙ ПРОЄКТ: Проєктування об'єктів ресторанного бізнесу 1 30 1  
Обов’язкова ОК 35 УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ОСНОВІ КОНЦЕПЦІЇ НАССР 5 150 5  
Обов’язкова ОК 36 ІНОЗЕМНА МОВА АКАДЕМІЧНОЇ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМУНІКАЦІЇ 4 120 4  
Обов’язкова ОК 37 МАРКЕТИНГ ТА БРЕНДИНГ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 3 90   3
Обов’язкова ОК 38 ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА 4 120   4
Обов’язкова ОК 39 ДИПЛОМНИЙ ПРОЄКТ 8 240   8
Вибіркова ВК 7 МЕЙДЖОР 2 5 150 5  
Вибіркова ВК 8 МЕЙДЖОР 3 5 150 5  
Вибіркова ВК 9 МЕЙДЖОР 4 5 150 5  
Вибіркова ВК 10 МЕЙДЖОР 5 5 150   5
Вибіркова ВК 11 МЕЙДЖОР 6 5 150   5
Вибіркова ВК 12 МЕЙДЖОР 7 5 150   5
Разом 60 1800 30 30

 

* обов’язково для громадяни України чоловічої статі (жіночої статі - добровільно), які навчаються за денною або дуальною формою здобуття освіти)