Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

Інформаційний пакет Магістр Ресторанні та крафтові харчові технології 2024

Інформаційний пакет

ОПП РЕСТОРАННІ ТА КРАФТОВІ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

Тип дисципліни Шифр освітнього компоненту Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. І семестр ІІ семестр
1 рік навчання
Обов’язкова ОК 1 МЕТОДОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ 3 90 3  
Обов’язкова ОК 2 ІТ-ТЕХНОЛОГІЇ У СФЕРІ ПОСЛУГ 3 90 3  
Обов’язкова ОК 3 ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТА КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 5 150 5  
Обов’язкова ОК 4 КУРСОВА РОБОТА: ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТА КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 1 30   1
Обов’язкова ОК 5 МОДЕЛЮВАННЯ РЕСТОРАННИХ ТА КРАФТОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ 4 120 4  
Обов’язкова ОК 6 ІНЖИНІРИНГ У РЕСТОРАННОМУ ТА КРАФТОВОМУ БІЗНЕСІ 4 120   4
Обов’язкова ОК 7 МІЖНАРОДНІ БІЗНЕС-СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА 4 120   4
Обов’язкова ОК 8 ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ 3 90   3
Обов’язкова ОК 9 УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ ПРОЄКТАМИ У РЕСТОРАННОМУ ТА КРАФТОВОМУ БІЗНЕСІ 4 120   4
Обов’язкова ОК 10 МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ В УПРАВЛІННІ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 4 120   4
Вибіркова ВК 1 МАГ-МАЙНОР 5 150 5  
Вибіркова ВК 2 МАГ-МАЙНОР 5 150   5
Вибіркова ВК 3 МЕЙДЖОР 1 5 150 5  
Вибіркова ВК 4 МЕЙДЖОР 2 5 150 5  
Вибіркова ВК 5 МЕЙДЖОР 3 5 150   5
Разом     60 1800 30 30
2 рік навчання
Тип дисципліни Шифр освітнього компоненту Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. ІІІ семестр  
Обов’язкова ОК 11 КОМПЛЕКСНА ПРАКТИКА ЗА ФАХОМ 12 360 12  
Обов’язкова ОК 12 ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА 6 180 6  
Обов’язкова ОК 13 ДИПЛОМНА РОБОТА 12 360 12  
Разом     30 900 30