Інформаційний пакет Магістр Готельно-ресторанний бізнес 2022
Інформаційний пакет
ОПП Готельно-ресторанний бізнес
Тип дисципліни | Шифр освітнього компоненту | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | І семестр | ІІ семестр |
1 рік навчання | ||||||
Обов’язкова | ОК 1 | Методологія і організація наукових досліджень | 3 | 90 | 3 | |
Обов’язкова | ОК 2 | Сучасні ІТ-технології у сфері послуг | 3 | 90 | 3 | |
Обов’язкова | ОК 3 | Інновації у готельному і ресторанному бізнесі | 5 | 150 | 5 | |
Обов’язкова | ОК 4 | КУРСОВА РОБОТА "Інновація у готельному і ресторанному бізнесі" | 1 | 30 | 1 | |
Обов’язкова | ОК 5 | Підприємництво у готельно-ресторанному бізнесі | 4 | 120 | 4 | |
Обов’язкова | ОК 6 | Міжнародні бізнес-стратегії підприємства | 4 | 120 | 4 | |
Обов’язкова | ОК 7 | Стратегічний та івент-менеджмент | 3 | 90 | 3 | |
Обов’язкова | ОК 8 | Гостинність та крос-культурні особливості в сфері послуг | 4 | 120 | 4 | |
Обов’язкова | ОК 9 | Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу | 4 | 120 | 4 | |
Обов’язкова | ОК 10 | Девелепмент та управління ресурсами в закладах гостинності | 4 | 120 | 4 | |
Вибіркова | ВК 1 | МАГ-МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 2 | МАГ-МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 3 | МЕЙДЖОР 1 | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 4 | МЕЙДЖОР 2 | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 5 | МЕЙДЖОР 3 | 5 | 150 | 5 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | ||
2 рік навчання | ||||||
Тип дисципліни | Шифр освітнього компоненту | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | ІІІ семестр | |
Обов’язкова | ОК 11 | ТРЕНІНГ «Моделювання бізнес-процесів у готельно-ресторанному бізнесі» | 6 | 180 | 6 | |
Обов’язкова | ОК 12 | КОМПЛЕКСНА ПРАКТИКА ЗА ФАХОМ | 11 | 330 | 11 | |
Обов’язкова | ОК 13 | ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА | 3 | 90 | 3 | |
Обов’язкова | ОК 14 | ДИПЛОМНА РОБОТА | 10 | 300 | 10 | |
Разом | 30 | 900 | 30 |