Інформаційний пакет Бакалавр Ресторанні та крафтові харчові технології 2024
Інформаційний пакет
ОПП РЕСТОРАННІ ТА КРАФТОВІ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
1 курс | ||||||
Шифр освітнього компоненту | Тип дисципліни | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | І семестр | ІІ семестр |
ОК 1 | Обов’язкова | УКРАЇНСЬКА МОВА (за професійним спрямуванням) | 3 | 90 | 3 | |
ОК 2 | Обов’язкова | ВИЩА ТА ПРИКЛАДНА МАТЕМАТИКА | 5 | 150 | 5 | |
ОК 3 | Обов’язкова | ЗАГАЛЬНА, НЕОРГАНІЧНА ТА ОРГАНІЧНА ХІМІЯ | 5 | 150 | 5 | |
ОК 4 | Обов’язкова | ІСТОРІЯ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ | 4 | 120 | 4 | |
ОК 5 | Обов’язкова | ІНОЗЕМНА МОВА (за професійним спрямуванням) | 9 | 270 | 4 | 5 |
ОК 6 | Обов’язкова | АНАЛІТИЧНА ТА ФІЗКОЛОЇДНА ХІМІЯ | 4 | 120 | 4 | |
ОК 8 | Обов’язкова | ФІЛОСОФІЯ | 5 | 150 | 5 | |
ОК 9 | Обов’язкова | ВСТУП ДО ФАХУ | 4 | 120 | 4 | |
ОК 10 | Обов’язкова | ІНФОРМАЦІЙНІ ТА КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ | 5 | 150 | 5 | |
ОК 11 | Обов’язкова | БІОХІМІЯ | 4 | 120 | 4 | |
ОК 12 | Обов’язкова | ХАРЧОВА МІКРОБІОЛОГІЯ | 4 | 120 | 4 | |
ОК 13 | Обов’язкова | ХАРЧОВА ХІМІЯ ТА НУТРИЦІОЛОГІЯ | 4 | 120 | 4 | |
ОК 14 | Обов’язкова | ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ В ГАЛУЗІ | 4 | 120 | 4 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | ||
2 курс | ||||||
Шифр освітнього компоненту | Тип дисципліни | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | ІІІ семестр | ІІІ семестр |
ОК 7 | Обов’язкова | ІНЖЕНЕРНА ТА КОМП’ЮТЕРНА ГРАФІКА | 3 | 90 | 3 | |
ОК 15 | Обов’язкова | УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | 4 | 120 | 4 | |
ОК 16 | Обов’язкова | ТОВАРОЗНАВСТВО | 4 | 120 | 4 | |
ОК 17 | Обов’язкова | МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ | 4 | 120 | 4 | |
ОК 18 | Обов’язкова | ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ | 4 | 120 | 4 | |
ОК 19 | Обов’язкова | ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | 9 | 270 | 4 | 5 |
ОК 20 | Обов’язкова | КУРСОВА РОБОТА: Технологія продукції ресторанного господарства | 1 | 30 | 1 | |
ОК 21 | Обов’язкова | БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ В ГАЛУЗІ | 4 | 120 | 4 | |
ОК 22 | Обов’язкова | ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА | 6 | 180 | 6 | |
ОК 23 | Обов’язкова | ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ | 6 | 180 | 6 | |
ВК 1 | Вибіркова | НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ | 5 | 150 | 5 | |
ВК 2 | Вибіркова | МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
ВК 3 | Вибіркова | МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | ||
3 курс | ||||||
Шифр освітнього компоненту | Тип дисципліни | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | V семестр | VІ семестр |
ОК 23 | Обов’язкова | ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ | 4 | 120 | 4 | |
ОК 24 | Обов’язкова | КУРСОВА РОБОТА: Технології харчових виробництв | 1 | 30 | 1 | |
ОК 25 | Обов’язкова | СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ І МЕТРОЛОГІЯ | 4 | 120 | 4 | |
ОК 26 | Обов’язкова | МЕНЕДЖМЕНТ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | 3 | 90 | 3 | |
ОК 27 | Обов’язкова | ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ ТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | 4 | 120 | 4 | |
ОК 28 | Обов’язкова | ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | 10 | 300 | 5 | 5 |
ОК 29 | Обов’язкова | КУРСОВА РОБОТА: Організація ресторанного господарства | 1 | 30 | 1 | |
ОК 30 | Обов’язкова | КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ | 10 | 300 | 4 | 6 |
ОК 31 | Обов’язкова | ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА | 4 | 120 | 4 | |
ОК 32 | Обов’язкова | УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ | 4 | 120 | 4 | |
ВК 4 | Вибіркова | МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
ВК 5 | Вибіркова | МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
ВК6 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 1 | 5 | 150 | 5 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | ||
4 курс | ||||||
Шифр освітнього компоненту | Тип дисципліни | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | VІІ семестр | VІІІ семестр |
ОК 33 | Обов’язкова | ПРОЄКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | 5 | 150 | 5 | |
ОК 34 | Обов’язкова | КУРСОВИЙ ПРОЄКТ: Проєктування об'єктів готельно-ресторанного бізнесу | 1 | 30 | 1 | |
ОК 35 | Обов’язкова | УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ОСНОВІ КОНЦЕПЦІЇ НАССР | 5 | 150 | 5 | |
ОК 36 | Обов’язкова | ІНОЗЕМНА МОВА АКАДЕМІЧНОЇ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМУНІКАЦІЇ | 4 | 120 | 4 | |
ОК 37 | Обов’язкова | МАРКЕТИНГ ТА БРЕНДИНГ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | 3 | 90 | 3 | |
ОК 38 | Обов’язкова | ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА | 4 | 120 | 4 | |
ОК 39 | Обов’язкова | ДИПЛОМНИЙ ПРОЄКТ | 8 | 240 | 8 | |
ВК 7 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 2 | 5 | 150 | 5 | |
ВК 8 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 3 | 5 | 150 | 5 | |
ВК 9 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 4 | 5 | 150 | 5 | |
ВК 10 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 5 | 5 | 150 | 5 | |
ВК 11 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 6 | 5 | 150 | 5 | |
ВК 12 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 7 | 5 | 150 | 5 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 |