Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

Інформаційний пакет Бакалавр Ресторанні та крафтові харчові технології 2024

Інформаційний пакет

ОПП РЕСТОРАННІ ТА КРАФТОВІ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

1 курс
Шифр освітнього компоненту Тип дисципліни Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. І семестр ІІ семестр
ОК 1 Обов’язкова УКРАЇНСЬКА МОВА (за професійним спрямуванням) 3 90 3  
ОК 2 Обов’язкова ВИЩА ТА ПРИКЛАДНА МАТЕМАТИКА 5 150 5  
ОК 3 Обов’язкова ЗАГАЛЬНА, НЕОРГАНІЧНА ТА ОРГАНІЧНА ХІМІЯ 5 150 5  
ОК 4 Обов’язкова ІСТОРІЯ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ 4 120 4  
ОК 5 Обов’язкова ІНОЗЕМНА МОВА (за професійним спрямуванням) 9 270 4 5
ОК 6 Обов’язкова АНАЛІТИЧНА ТА ФІЗКОЛОЇДНА ХІМІЯ 4 120   4
ОК 8 Обов’язкова ФІЛОСОФІЯ 5 150   5
ОК 9 Обов’язкова ВСТУП ДО ФАХУ 4 120 4  
ОК 10 Обов’язкова ІНФОРМАЦІЙНІ ТА КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ 5 150 5  
ОК 11 Обов’язкова БІОХІМІЯ 4 120   4
ОК 12 Обов’язкова ХАРЧОВА МІКРОБІОЛОГІЯ 4 120   4
ОК 13 Обов’язкова ХАРЧОВА ХІМІЯ ТА НУТРИЦІОЛОГІЯ 4 120   4
ОК 14 Обов’язкова ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ В ГАЛУЗІ 4 120   4
Разом 60 1800 30 30
2 курс
Шифр освітнього компоненту Тип дисципліни Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. ІІІ семестр ІІІ семестр
ОК 7 Обов’язкова ІНЖЕНЕРНА ТА КОМП’ЮТЕРНА ГРАФІКА 3 90   3
ОК 15 Обов’язкова УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 4 120 4  
ОК 16 Обов’язкова ТОВАРОЗНАВСТВО 4 120 4  
ОК 17 Обов’язкова МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 4 120 4  
ОК 18 Обов’язкова ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ 4 120 4  
ОК 19 Обов’язкова ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 9 270 4 5
ОК 20 Обов’язкова КУРСОВА РОБОТА: Технологія продукції ресторанного господарства 1 30   1
ОК 21 Обов’язкова БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ В ГАЛУЗІ 4 120   4
ОК 22 Обов’язкова ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА 6 180   6
ОК 23 Обов’язкова ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ 6 180   6
ВК 1 Вибіркова НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ 5 150 5  
ВК 2 Вибіркова МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150 5  
ВК 3 Вибіркова МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150   5
Разом 60 1800 30 30
         
3 курс
Шифр освітнього компоненту Тип дисципліни Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. V семестр VІ семестр
ОК 23 Обов’язкова ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ 4 120 4  
ОК 24 Обов’язкова КУРСОВА РОБОТА: Технології харчових виробництв 1 30 1  
ОК 25 Обов’язкова СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ І МЕТРОЛОГІЯ 4 120 4  
ОК 26 Обов’язкова МЕНЕДЖМЕНТ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 3 90 3  
ОК 27 Обов’язкова ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ ТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 4 120 4  
ОК 28 Обов’язкова ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 10 300 5 5
ОК 29 Обов’язкова КУРСОВА РОБОТА: Організація ресторанного господарства 1 30   1
ОК 30 Обов’язкова КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 10 300 4 6
ОК 31 Обов’язкова ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА 4 120   4
ОК 32 Обов’язкова УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ 4 120   4
ВК 4 Вибіркова МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150 5  
ВК 5 Вибіркова МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150   5
ВК6 Вибіркова МЕЙДЖОР 1 5 150   5
Разом 60 1800 30 30
4 курс
Шифр освітнього компоненту Тип дисципліни Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. VІІ семестр VІІІ семестр
ОК 33 Обов’язкова ПРОЄКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 5 150 5  
ОК 34 Обов’язкова КУРСОВИЙ ПРОЄКТ: Проєктування об'єктів готельно-ресторанного бізнесу 1 30 1  
ОК 35 Обов’язкова УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ОСНОВІ КОНЦЕПЦІЇ  НАССР 5 150 5  
ОК 36 Обов’язкова ІНОЗЕМНА МОВА АКАДЕМІЧНОЇ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМУНІКАЦІЇ 4 120 4  
ОК 37 Обов’язкова МАРКЕТИНГ ТА БРЕНДИНГ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 3 90   3
ОК 38 Обов’язкова ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА 4 120   4
ОК 39 Обов’язкова ДИПЛОМНИЙ ПРОЄКТ 8 240   8
ВК 7 Вибіркова МЕЙДЖОР 2 5 150 5  
ВК 8 Вибіркова МЕЙДЖОР 3 5 150 5  
ВК 9 Вибіркова МЕЙДЖОР 4 5 150 5  
ВК 10 Вибіркова МЕЙДЖОР 5 5 150   5
ВК 11 Вибіркова МЕЙДЖОР 6 5 150   5
ВК 12 Вибіркова МЕЙДЖОР 7 5 150   5
Разом     60 1800 30 30