Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

Інформаційний пакет Бакалавр Готельно-ресторанний бізнес 2023

Інформаційний пакет

ОПП Готельно-ресторанний бізнес

1 курс
Шифр освітнього компоненту Тип дисципліни Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. І семестр ІІ семестр
ОК 1 Обов’язкова УКРАЇНСЬКА МОВА (за професійним спрямуванням) 3 90 3  
ОК 2 Обов’язкова ВИЩА ТА ПРИКЛАДНА МАТЕМАТИКА 5 150 5  
ОК 3 Обов’язкова ІНФОРМАТИКА 5 150 5  
ОК 4 Обов’язкова ВСЕСВІТНЯ ІСТОРІЯ 4 120 4  
ОК 5 Обов’язкова ІНОЗЕМНА МОВА (за професійним спрямуванням) 9 270 4 5
ОК 6 Обов’язкова ІНОЗЕМНА МОВА ІІ 5 150   5
ОК 8 Обов’язкова ФІЛОСОФІЯ 5 150   5
ОК 9 Обов’язкова ВСТУП ДО ФАХУ 4 120 4  
ОК 10 Обов’язкова ОСНОВИ ГОСТИННОСТІ 5 150 5  
ОК 11 Обов’язкова ОЗНАЙОМЛЮВАЛЬНА ПРАКТИКА 4 120   4
ОК 13 Обов’язкова ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ 5 150   5
ОК 15 Обов’язкова ОСНОВИ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА РЕКРЕАЦІЇ 6 180   6
Разом: 60 1800 30 30
2 курс
Шифр освітнього компоненту Тип дисципліни Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. ІІІ семестр ІV семестр
ОК 7 Обов’язкова ІНЖЕНЕРНА ГРАФІКА 3 90   3
ОК 12 Обов’язкова ХАРЧОВА ХІМІЯ ТА НУТРИЦІОЛОГІЯ 4 120   4
ОК 14 Обов’язкова ГІГІЄНА ТА САНІТАРІЯ В ГАЛУЗІ 4 120 4  
ОК 16 Обов’язкова УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 4 120 4  
ОК 17 Обов’язкова ТОВАРОЗНАВСТВО 4 120 4  
ОК 18 Обов’язкова ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 9 270 4 5
ОК 19 Обов’язкова КУРСОВА РОБОТА: Технологія продукції ресторанного господарства 1 30   1
ОК 20 Обов’язкова ІНОФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ГОТЕЛЬНОМУ І РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ 4 120   4
ОК 21 Обов’язкова ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА 6 180   6
ОК 22 Обов’язкова ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 6 180   6
ВК 1 Вибіркова НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ 5 150 5  
ВК 2 Вибіркова МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150 5  
ВК 3 Вибіркова МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150   5
Разом: 60 1800 30 30
3 курс
Шифр освітнього компоненту Тип дисципліни Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. V семестр VІ семестр
ОК 22 Обов’язкова ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 4 120 4  
ОК 23 Обов’язкова КУРСОВА РОБОТА: Організація готельного господарства 1 30 1  
ОК 24 Обов’язкова СТАНДАРТЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ І МЕТРОЛОГІЯ 4 120 4  
ОК 25 Обов’язкова МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 3 90 3  
ОК 26 Обов’язкова МАРКЕТИНГ ТА БРЕНДИНГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 4 120 4  
ОК 27 Обов’язкова ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 4 120 4  
ОК 28 Обов’язкова ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 10 300 5 5
ОК 29 Обов’язкова КУРСОВА РОБОТА: Організація ресторанного господарства 1 30   1
ОК 30 Обов’язкова БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ 3 90   3
ОК 31 Обов’язкова ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА 6 180   6
ВК 4 Вибіркова МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150 5  
ВК 5 Вибіркова МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150   5
ВК 6 Вибіркова МЕЙДЖОР 1 5 150   5
ВК 7 Вибіркова МЕЙДЖОР 2 5 150   5
Разом 60 1800 30 30
4 курс
Шифр освітнього компоненту Тип дисципліни Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. VІІ семестр VІІІ семестр
ОК 32 Обов’язкова ПРОЄКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 5 150 5  
ОК 33 Обов’язкова КУРСОВИЙ ПРОЕКТ: Проектування об’єктів готельно-ресторанного бізнесу 1 30 1  
ОК 34 Обов’язкова УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ 5 150 5  
ОК 35 Обов’язкова ІНОЗЕМНА МОВА АКАДЕМІЧНОЇ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМУНІКАЦІЇ 4 120 4  
ОК 36 Обов’язкова БЕЗПЕКА ПОСЛУГ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ 4 120   4
ОК 37 Обов’язкова ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА 4 120   4
ОК 38 Обов’язкова КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 2 60   2
ОК 39 Обов’язкова ДИПЛОМНИЙ ПРОЕКТ 10 300   10
ВК 8 Вибіркова МЕЙДЖОР 3 5 150 5  
ВК 9 Вибіркова МЕЙДЖОР 4 5 150 5  
ВК 10 Вибіркова МЕЙДЖОР 5 5 150 5  
ВК 11 Вибіркова МЕЙДЖОР 6 5 150   5
ВК 12 Вибіркова МЕЙДЖОР 7 5 150   5
Разом 60 1800 30 30