Інформаційний пакет Бакалавр Готельно-ресторанний бізнес 2023
Інформаційний пакет
ОПП Готельно-ресторанний бізнес
| 1 курс | ||||||
| Шифр освітнього компоненту | Тип дисципліни | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | І семестр | ІІ семестр |
| ОК 1 | Обов’язкова | УКРАЇНСЬКА МОВА (за професійним спрямуванням) | 3 | 90 | 3 | |
| ОК 2 | Обов’язкова | ВИЩА ТА ПРИКЛАДНА МАТЕМАТИКА | 5 | 150 | 5 | |
| ОК 3 | Обов’язкова | ІНФОРМАТИКА | 5 | 150 | 5 | |
| ОК 4 | Обов’язкова | ВСЕСВІТНЯ ІСТОРІЯ | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 5 | Обов’язкова | ІНОЗЕМНА МОВА (за професійним спрямуванням) | 9 | 270 | 4 | 5 |
| ОК 6 | Обов’язкова | ІНОЗЕМНА МОВА ІІ | 5 | 150 | 5 | |
| ОК 8 | Обов’язкова | ФІЛОСОФІЯ | 5 | 150 | 5 | |
| ОК 9 | Обов’язкова | ВСТУП ДО ФАХУ | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 10 | Обов’язкова | ОСНОВИ ГОСТИННОСТІ | 5 | 150 | 5 | |
| ОК 11 | Обов’язкова | ОЗНАЙОМЛЮВАЛЬНА ПРАКТИКА | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 13 | Обов’язкова | ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ | 5 | 150 | 5 | |
| ОК 15 | Обов’язкова | ОСНОВИ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА РЕКРЕАЦІЇ | 6 | 180 | 6 | |
| Разом: | 60 | 1800 | 30 | 30 | ||
| 2 курс | ||||||
| Шифр освітнього компоненту | Тип дисципліни | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | ІІІ семестр | ІV семестр |
| ОК 7 | Обов’язкова | ІНЖЕНЕРНА ГРАФІКА | 3 | 90 | 3 | |
| ОК 12 | Обов’язкова | ХАРЧОВА ХІМІЯ ТА НУТРИЦІОЛОГІЯ | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 14 | Обов’язкова | ГІГІЄНА ТА САНІТАРІЯ В ГАЛУЗІ | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 16 | Обов’язкова | УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 17 | Обов’язкова | ТОВАРОЗНАВСТВО | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 18 | Обов’язкова | ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | 9 | 270 | 4 | 5 |
| ОК 19 | Обов’язкова | КУРСОВА РОБОТА: Технологія продукції ресторанного господарства | 1 | 30 | 1 | |
| ОК 20 | Обов’язкова | ІНОФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ГОТЕЛЬНОМУ І РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 21 | Обов’язкова | ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА | 6 | 180 | 6 | |
| ОК 22 | Обов’язкова | ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА | 6 | 180 | 6 | |
| ВК 1 | Вибіркова | НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ | 5 | 150 | 5 | |
| ВК 2 | Вибіркова | МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
| ВК 3 | Вибіркова | МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
| Разом: | 60 | 1800 | 30 | 30 | ||
| 3 курс | ||||||
| Шифр освітнього компоненту | Тип дисципліни | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | V семестр | VІ семестр |
| ОК 22 | Обов’язкова | ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 23 | Обов’язкова | КУРСОВА РОБОТА: Організація готельного господарства | 1 | 30 | 1 | |
| ОК 24 | Обов’язкова | СТАНДАРТЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ І МЕТРОЛОГІЯ | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 25 | Обов’язкова | МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | 3 | 90 | 3 | |
| ОК 26 | Обов’язкова | МАРКЕТИНГ ТА БРЕНДИНГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 27 | Обов’язкова | ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 28 | Обов’язкова | ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | 10 | 300 | 5 | 5 |
| ОК 29 | Обов’язкова | КУРСОВА РОБОТА: Організація ресторанного господарства | 1 | 30 | 1 | |
| ОК 30 | Обов’язкова | БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | 3 | 90 | 3 | |
| ОК 31 | Обов’язкова | ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА | 6 | 180 | 6 | |
| ВК 4 | Вибіркова | МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
| ВК 5 | Вибіркова | МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
| ВК 6 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 1 | 5 | 150 | 5 | |
| ВК 7 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 2 | 5 | 150 | 5 | |
| Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | ||
| 4 курс | ||||||
| Шифр освітнього компоненту | Тип дисципліни | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | VІІ семестр | VІІІ семестр |
| ОК 32 | Обов’язкова | ПРОЄКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | 5 | 150 | 5 | |
| ОК 33 | Обов’язкова | КУРСОВИЙ ПРОЕКТ: Проектування об’єктів готельно-ресторанного бізнесу | 1 | 30 | 1 | |
| ОК 34 | Обов’язкова | УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ | 5 | 150 | 5 | |
| ОК 35 | Обов’язкова | ІНОЗЕМНА МОВА АКАДЕМІЧНОЇ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМУНІКАЦІЇ | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 36 | Обов’язкова | БЕЗПЕКА ПОСЛУГ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 37 | Обов’язкова | ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА | 4 | 120 | 4 | |
| ОК 38 | Обов’язкова | КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ | 2 | 60 | 2 | |
| ОК 39 | Обов’язкова | ДИПЛОМНИЙ ПРОЕКТ | 10 | 300 | 10 | |
| ВК 8 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 3 | 5 | 150 | 5 | |
| ВК 9 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 4 | 5 | 150 | 5 | |
| ВК 10 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 5 | 5 | 150 | 5 | |
| ВК 11 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 6 | 5 | 150 | 5 | |
| ВК 12 | Вибіркова | МЕЙДЖОР 7 | 5 | 150 | 5 | |
| Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | ||