Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

Інформаційний пакет Бакалавр Готельно-ресторанний бізнес

Інформаційний пакет

ОПП Готельно-ресторанний бізнес

Тип дисципліни Шифр освітнього компоненту Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. І семестр ІІ семестр
  1 рік навчання
Обов'язкова ОК 1 УКРАЇНСЬКА МОВА (за професійним спрямуванням) 3 90 3  
Обов'язкова ОК 2 ВСЕСВІТНЯ ІСТОРІЯ 4 120 4  
Обов'язкова ОК 3 ІНОЗЕМНА МОВА (за професійним спрямуванням) 9 270 4 5
Обов'язкова ОК 5 ВИЩА МАТЕМАТИКА 5 150 5  
Обов'язкова ОК 6 ВСТУП ДО ФАХУ 4 120 4  
Обов'язкова ОК 7 ІНФОРМАТИКА 5 150 5  
Обов'язкова ОК 10 ОСНОВИ ГОСТИННОСТІ 5 150 5  
Обов'язкова ОК 8 ОЗНАЙОМЛЮВАЛЬНА ПРАКТИКА 4 120   4
Обов'язкова ОК 9 ХАРЧОВА ХІМІЯ ТА НУТРИЦІОЛОГІЯ 5 150   5
Обов'язкова ОК 11 МЕНЕДЖМЕНТ 5 150   5
Обов'язкова ОК 12 ОСНОВИ ГАСТРОНОМІЇ ТА СЕРВІСОЛОГІЇ 4 120   4
Обов'язкова ОК 13 РЕКРЕАЦІЙНІ КОМПЛЕКСИ СВІТУ 4 120   4
Обов'язкова ОК 14 ТРЕНІНГ-КУРС «Безпека життєдіяльності та охорона праці» 3 90   3
Разом 60 1800 30 30
2 рік навчання
Тип дисципліни Шифр освітнього компоненту Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. ІІІ семестр ІІІ семестр
Обов'язкова ОК 4 ФІЛОСОФІЯ 5 150 5  
Вибіркова ВК 1 НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ 5 150 5  
Вибіркова ВК 3 МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150 5  
Вибіркова ВК 4 МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150   5
Обов'язкова ОК 15 ЕКОНОМІКА ГОТЕЛІВ ТА РЕСТОРАНІВ 5 150 5  
Обов'язкова ОК 16 СВІТОВА ЕКОНОМІКА ТА МІЖНАРОДНІ ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ 5 150 5  
Обов'язкова ОК 17 СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ 9 270 5 4
Обов'язкова ОК 18 ГОТЕЛЬНА СПРАВА 5 150   5
Обов'язкова ОК 19 РЕСТОРАННА СПРАВА 5 150   5
Обов'язкова ОК 20 УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 4 120   4
Обов'язкова ОК 21 КОМПЛЕКСНА КУРСОВА РОБОТА: Готельно-ресторанна справа 3 90   3
Обов'язкова ОК 22 ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА 4 120   4
Разом 60 1800 30 30
3 рік навчання
Тип дисципліни Шифр освітнього компоненту Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. V семестр VІ семестр
Вибіркова ВК 2 НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА ПРАВОВОГО СПРЯМУВАННЯ 5 150 5  
Вибіркова ВК 5 МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150 5  
Вибіркова ВК 6 МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР 5 150   5
Обов'язкова ОК 23 САНІТАРІЯ ТА ГІГІЄНА В ГАЛУЗІ 5 150 5  
Обов'язкова ОК 24 АВТОМАТИЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ 5 150 5  
Обов'язкова ОК 25 Міжнародні стандарти бухгалтерської звітності 4 120   4
Обов'язкова ОК 26 Бізнес-планування 4 120   4
Обов'язкова ОК 27 КУРСОВА РОБОТА: Бізнес-планування 1 30   1
Обов'язкова ОК 28 ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА 6 180   6
Вибіркова ВК 7 МЕЙДЖОР 1 5 150 5  
Вибіркова ВК 8 МЕЙДЖОР 2 5 150 5  
Вибіркова ВК 9 МЕЙДЖОР 3 5 150   5
Вибіркова ВК 10 МЕЙДЖОР 4 5 150   5
Разом 60 1800 30 30
4 рік навчання
Тип дисципліни Шифр освітнього компоненту Назва дисципліни Кредити ЄКТС Обсяг, год. VІІІ семестр ІХ семестр
Обов'язкова ОК 29 ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА 5 150 5  
Обов'язкова ОК 30 ПРОЕКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 5 150 5  
Обов'язкова ОК 31 МАРКЕТИНГ ТА БРЕНДІНГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 5 150 5  
Обов'язкова ОК 32 КУРСОВА РОБОТА: Маркетинг та брендінг готельно-ресторанного бізнесу 1 30 1  
Обов'язкова ОК 33 ІНОЗЕМНА МОВА АКАДЕМІЧНОЇ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМУНІКАЦІЇ 4 120 4  
Обов'язкова ОК 34 ТРЕНІНГ-КУРС "Критичне мислення та аналітичне забезпечення підприємницьвої діяльності" 4 120   4
Обов'язкова ОК 35 ТРЕНІНГ-КУРС  "Етика та ділові комунікації" 4 120   4
Обов'язкова ОК 36 ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА 9 270   9
Обов'язкова ОК 37 КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 2 60   2
Обов'язкова ОК 38 ДИПЛОМНА РОБОТА 11 330   11
Вибіркова ВК 11 МЕЙДЖОР 5 5 150 5  
Вибіркова ВК 12 МЕЙДЖОР 6 5 150 5  
Разом 60 1800 30 30