Інформаційний пакет Бакалавр Готельно-ресторанний бізнес
Інформаційний пакет
ОПП Готельно-ресторанний бізнес
Тип дисципліни | Шифр освітнього компоненту | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | І семестр | ІІ семестр |
1 рік навчання | ||||||
Обов'язкова | ОК 1 | УКРАЇНСЬКА МОВА (за професійним спрямуванням) | 3 | 90 | 3 | |
Обов'язкова | ОК 2 | ВСЕСВІТНЯ ІСТОРІЯ | 4 | 120 | 4 | |
Обов'язкова | ОК 3 | ІНОЗЕМНА МОВА (за професійним спрямуванням) | 9 | 270 | 4 | 5 |
Обов'язкова | ОК 5 | ВИЩА МАТЕМАТИКА | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 6 | ВСТУП ДО ФАХУ | 4 | 120 | 4 | |
Обов'язкова | ОК 7 | ІНФОРМАТИКА | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 10 | ОСНОВИ ГОСТИННОСТІ | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 8 | ОЗНАЙОМЛЮВАЛЬНА ПРАКТИКА | 4 | 120 | 4 | |
Обов'язкова | ОК 9 | ХАРЧОВА ХІМІЯ ТА НУТРИЦІОЛОГІЯ | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 11 | МЕНЕДЖМЕНТ | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 12 | ОСНОВИ ГАСТРОНОМІЇ ТА СЕРВІСОЛОГІЇ | 4 | 120 | 4 | |
Обов'язкова | ОК 13 | РЕКРЕАЦІЙНІ КОМПЛЕКСИ СВІТУ | 4 | 120 | 4 | |
Обов'язкова | ОК 14 | ТРЕНІНГ-КУРС «Безпека життєдіяльності та охорона праці» | 3 | 90 | 3 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | ||
2 рік навчання | ||||||
Тип дисципліни | Шифр освітнього компоненту | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | ІІІ семестр | ІІІ семестр |
Обов'язкова | ОК 4 | ФІЛОСОФІЯ | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 1 | НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 3 | МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 4 | МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 15 | ЕКОНОМІКА ГОТЕЛІВ ТА РЕСТОРАНІВ | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 16 | СВІТОВА ЕКОНОМІКА ТА МІЖНАРОДНІ ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 17 | СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ | 9 | 270 | 5 | 4 |
Обов'язкова | ОК 18 | ГОТЕЛЬНА СПРАВА | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 19 | РЕСТОРАННА СПРАВА | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 20 | УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | 4 | 120 | 4 | |
Обов'язкова | ОК 21 | КОМПЛЕКСНА КУРСОВА РОБОТА: Готельно-ресторанна справа | 3 | 90 | 3 | |
Обов'язкова | ОК 22 | ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА | 4 | 120 | 4 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | ||
3 рік навчання | ||||||
Тип дисципліни | Шифр освітнього компоненту | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | V семестр | VІ семестр |
Вибіркова | ВК 2 | НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА ПРАВОВОГО СПРЯМУВАННЯ | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 5 | МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 6 | МАЙНОР або ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 23 | САНІТАРІЯ ТА ГІГІЄНА В ГАЛУЗІ | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 24 | АВТОМАТИЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 25 | Міжнародні стандарти бухгалтерської звітності | 4 | 120 | 4 | |
Обов'язкова | ОК 26 | Бізнес-планування | 4 | 120 | 4 | |
Обов'язкова | ОК 27 | КУРСОВА РОБОТА: Бізнес-планування | 1 | 30 | 1 | |
Обов'язкова | ОК 28 | ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА | 6 | 180 | 6 | |
Вибіркова | ВК 7 | МЕЙДЖОР 1 | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 8 | МЕЙДЖОР 2 | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 9 | МЕЙДЖОР 3 | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 10 | МЕЙДЖОР 4 | 5 | 150 | 5 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | ||
4 рік навчання | ||||||
Тип дисципліни | Шифр освітнього компоненту | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | VІІІ семестр | ІХ семестр |
Обов'язкова | ОК 29 | ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 30 | ПРОЕКТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 31 | МАРКЕТИНГ ТА БРЕНДІНГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | 5 | 150 | 5 | |
Обов'язкова | ОК 32 | КУРСОВА РОБОТА: Маркетинг та брендінг готельно-ресторанного бізнесу | 1 | 30 | 1 | |
Обов'язкова | ОК 33 | ІНОЗЕМНА МОВА АКАДЕМІЧНОЇ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМУНІКАЦІЇ | 4 | 120 | 4 | |
Обов'язкова | ОК 34 | ТРЕНІНГ-КУРС "Критичне мислення та аналітичне забезпечення підприємницьвої діяльності" | 4 | 120 | 4 | |
Обов'язкова | ОК 35 | ТРЕНІНГ-КУРС "Етика та ділові комунікації" | 4 | 120 | 4 | |
Обов'язкова | ОК 36 | ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА | 9 | 270 | 9 | |
Обов'язкова | ОК 37 | КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ | 2 | 60 | 2 | |
Обов'язкова | ОК 38 | ДИПЛОМНА РОБОТА | 11 | 330 | 11 | |
Вибіркова | ВК 11 | МЕЙДЖОР 5 | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | ВК 12 | МЕЙДЖОР 6 | 5 | 150 | 5 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 |